25 Aralık 2009 Cuma

Rüyasını Anlatan Kazanıyor!

Herkese merhaba, rüyalarınızı ücretsiz olarak yorumlayan ekibimizden size bir sürpriz var! 31 Ocak 2010 tarihine kadar sitemizde rüyasını anlatanlar arasından yapılacak çekilişle 3 şanslı kişi çok güzel bir hediye kazanacak. Hem de ekibimiz rüyanızın yorumlarını size göndererek, rüyalarınızdaki işaretleri açığa kavuşturacaklar. Konumuz rüyalar olduğu için biz de sizlere ilk yarışmamızda pijama verelim istedik.

3 tur halinde yapılacak çekilişle ilk kazanacak kişinin pijaması:

2. tur çekilişi kazanacak kişinin pijaması:

3. turda çekilişi kazanacak kişinin pijaması:

Katılım hakkınızı arttırmak için kısa kısa, özensiz, sallama rüyalar gönderen kişilerin katılımları sayılmayacaktır. Ne kadar çok rüya gönderirseniz o kadar katılım hakkınız artar.

Katılım hakkınınızı daha da arttırmak için;
1) Bu yarışmadan blog’unuzda bahsedebilirsiniz. Blog’unda bu yarışma hakkında yazı ekleyenlere +10 katılım hakkı verilecektir.
2) Yorum Bekleyen Rüyalar bölümünde eğer rüya varsa, o sayfaya girip alt kısımda bulunan “Rüyayı Yorumlayın” kısmından rüyayı siz yorumlayın ve +5 katılım hakkı kazanın.

Yarışmanın sonuçları 31 Ocak 2010 Pazar gecesi 23:59′a kadar gönderilen rüyalar arasında yapılacak 3 tur çekiliş ile belirlenecektir. Birinci tur çekiliş 1 Şubat saat 14:00′da yapılacaktır. İkinci tur 2 Şubat, Üçüncü tur ise 3 Şubat’ta yapılacaktır. Kazananlar ise 4 Şubat 2010 saat 14:00′da sitemizde açıklanacaktır.

Herkese bol şans dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder