6 Mart 2010 Cumartesi

shoppingmage'den HArika Bir Hediye

Harika bir Kampanya ..Ben bayıldım bu sete...
Kampanyaya katılmak için tıklayın...


http://www.shoppingmage.com/2010/03/giveaway-alice-in-wonderland-palette.html





Shopping Mage duzenledigi ilk giveaway/hediye cekilisinde Urban Decay Alice in Wonderland Book of Shadows far paletini veriyor;-))

Urban Decay' in Alice in Wonderland filmi icin ozel olarak tasarladigi, oldukca sinirli sayida uretilen ve satisa sunuldugu ilk gun icerisinde tukenen bu far paleti sizin olabilir.
Cekilise katilmak icin yapmaniz gerekenler sadece;

1- Shopping Mage' i takip etmeniz yani sag kosede bulunan "Follow with Google Friend Connect" e tiklayip uye olmaniz,

2- Bu posta Shopping Mage' i neden takip ettiginizi ve eger varsa gormek istediginiz urunleri, magazalari yorum olarak yazmaniz,

3- Blogunuz varsa bu cekilisi blogunuzda duyurmaniz gerekiyor.

Cekilise son katilma suresi Turkiye saati ile 26 Mart 2010 Cuma gecesi saat 24.00' e kadardir. Sansli izleyici random.org kullanilarak yapilan cekilis sonucunda belirlenecektir.

Iste karsinizda cekilis sonunda sansli kisiye verilecek olan Urban Decay' in en cok sevilen 16 adet goz fari, iki adet goz kalemi ve bir adet far bazindan olusan, ozel dizayn edilmis paketiyle Urban Decay Alice in Wonderland Book of Shadows..
Shopping Mage simdi Kaliforniya saatiyle 5 Mart 2010 12:00 am de yani gosterime girdigi ilk seansta Alice In Wonderland' i seyretmek uzere sinemaya dogru yola cikiyor. Bir kac saat evvel Alice fanatikleri tam takim kiyafetleri, aksesuarlari ile sinemanin onundeki yerlerini coktan almislardi;-))
Herkese cekiliste bol sanslar...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder