21 Ocak 2010 Perşembe

Sarelle'yi Denediniz mİ?













Trans yağ ,renklendirici ve koruyucu madde içermeyen %100 doğal kahvaltıların doğal lezzet ve protein kaynağı olan Sarelle yıllardır mutfağımızın vazgeçilmezi.

Zengin çeşitleriyle farklı damak tadlarına da hitap ediyor..

Ben bulunan fotoğrafda da gördüğünüz gibi Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi 50 gr (6'lı Kutu) çok şirin 6 tane 50 gr lık minik kavanozlar.

Sanırım Çocuklarımızın beslenme çantalarına da koyabilmemiz için tasarlanmış.


Bunun yanısıra kavanozları da çok kullanışlı.

Sarellelerimiz bittiğin de bahartlık ya da başka bir gıda saklama kabı olarak kullanabileceğimiz bir takım:))


Diğer Çeşitleri de şu şekilde ;


Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi ÇeşitleriSarelle Kakaolu Fındık Ezmesi 50 gr Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi 50 gr (6'lı Kutu) Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi 350 gr Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi 700 gr Sarelle Fındık Ezmesi ÇeşitleriSarelle Fındık Ezmesi 50 gr (3'lü Kutu) Sarelle Fındık Ezmesi 350 gr Sarelle Kakaolu Fındıklı Bitter Çikolatalı Ezme ÇeşitleriSarelle Kakaolu Fındıklı Bitter Çikolatalı Ezme 350 gr Sarelle Kakaolu Fındıklı Bitter Çikolatalı Ezme 50 gr (2'li kutu)
Sarelle Hakkında

Bilinçli, araştırmacı ve kalite tutkusu yüksek olan özenli annelerin tercihi Sarelle, müthiş lezzetini özel Sagra fındığından alıyor. %100 doğal.içeriği ve yüksek fındık oranıyla çocuklar için doğal bir enerji ve protein deposu olan Sarelle, çocukların büyümesini ve gelişimini destekliyor. Sarelle’nin Kakaolu Fındık Ezmesi çeşidinin yanı sıra Fındık Ezmesi de bulunuyor. Kakaolu Fındık Ezmesinde %13, Fındık Ezmesin de ise %45 oranında fındık var. Sarelle’de kullanılan tüm hammaddeler, doğadan olduğu gibi alınarak hiçbir kimyasal işleme tabi tutulmuyor. İçeriğinde trans yağ, koruyucu ve renklendirici maddeler kullanılmıyor. Genetiği değiştirilmemiş soya lesitini ve kimyasal reaksiyonlarla elde edilen doğala özdeş aroma yerine vanilya bitkisinden üretilen doğal vanilya kullanılıyor. Sarelle, kavanozda da en sağlıklı seçimi yaparak pazarda özel olarak tasarlanan cam kavanozu ile yer alıyor. Özel formülü sayesinde buzdolabından çıkarıldığı anda bile kolayca sürülebilen Sarelle, kahvaltı sofralarının ve beslenme çantalarının vazgeçilmezi olacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder