3 Ocak 2010 Pazar

4 Renk 4 Tarz

4 Renk 4 Tarz


Güzel makyaj yapmanın sırrı, mümkün olduğunca çok makyaj ürünü kullanmak değil, az ürünle, çarpıcı bölgeleri ön plana çıkarmak. Sezonun trendi renklerle sen de makyajını her ortama uygun şekilde yapabilirsin.

Morun çekiciliği Malzemeler:

Mor veya eflatun far

Pembe lip- gloss

Pembe allık

Siyah maskara

Yüzünde en çok beğendiğin bölgen gözlerinse, bu stil tam senlik. Bu sene çok gözde olan morla, gözlerinin tüm güzelliğini göz önüne serebilirsin. Bunun için farını tüm göz kapağına sürmen ve parmağınla iyice dağıtman yeterli olacak.

Ayrıca göz kalemi kullanmana gerek yok. Kirpiklerini belirginleştirmek için ise bolca maskaralamayı unutma. Yanak ve dudakların içinse, pembe tonlarını tercih et.

Yeşilin canlılığı Malzemeler:

Yeşil far

Bronz ruj

Karamel allık

Kahverengi maskara

Yüzünde tam olarak ortaya çıkarmak istediğin bir bölge yoksa ve sadece birazcık renk istiyorsan, karamel tonlarınla yeşili deneyebilirsin. Elmacık kemiklerinin tam üzerine büyük bir fırçayla karamel allığını uygula. Yeşil farını da göz kapaklarına sürüp iyice dağıt.

Gözlerinin daha büyük görünmesi için gözaltına beyaz kalem çek ve maskaranı sür. Son olarak dudaklarına bronz veya açık kahverengi rujunu uygula.

Şeftalinin zarafeti Malzemeler:

Toz pudra

Şeftali tonunda allık

Şeftali tonunda lip-gloss

Kahverengi maskara

Fazla dikkat çekmek istemiyorsan fakat taze bir görünüm kazanmak istiyorsan, şeftali tonları senin için biçilmiş kaftan.

Pürüzsüz bir cilt için önce tüm yüzüne toz pudra uyguladıktan sonra, şeftali tonlarındaki allığını elmacık kemiklerinin üzerine sür. Kahverengi maskarayla kirpiklerini belirginleştirdikten sonra lip- gloss''unu uygula.

Pembenin canlılığı Malzemeler:

Pembe ruj

Pembe allık- far

Kahverengi maskara

Toz pudra

80''lerin gözde rengi pembe, yeniden başrolde! Ancak bu rengi, annesinin makyaj malzemelerini kullanmış küçük bir kız gibi görünmemek için tasarruflu kullanmanda yarar var.

Yüzünün tamamına toz pudra sürdükten sonra yanaklarını pembe allıkla hafifçe renklendir. Aynı allığı far olarak kullanarak göz kapaklarına sür. Maskaranı uyguladıktan sonra açık pembe rujunla dudaklarını belirginleştir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder