2 Ocak 2010 Cumartesi

Bizim Sofradan Yemek Kitapları

Bizim Sofradan Yemek Kitapları

umit-usta-hediye-kitap

Bizim Sofradan Tarifler olarak blogumuzun açılmasının ardından ilk kampanyamızı yapıyoruz. Bu yemek tarifleri kitabı kampanyasında 3 şanslı kullanıcımıza Ümit Usta’nın yemek tarifleri kitabı hediye edilecek. Kampanya dahilinde kazanan 3 takipçimize üçer kitaptan (Ümit Usta2nın Mutfağından, Ümit Usta’dan Halk Yemekleri ve Ümit Usta’dan Çocuk Yemekleri) oluşan yemek tarifleri kitap seti yollanacaktır. Peki kampanyaya nasıl katılabilirsiniz?

Yemek tarifleri blogumuza e-mail abonesi olarak

Blogumuzda yer alacak olan resimli yemek tariflerini, aynı zamanda zaman zaman düzenleyeceğimiz kampanyaları kaçırmamak için sitemize e-mail abonesi olarak bu kampanyaya katılabilirsiniz. Sitemize e-mail abonesi olmak için detaylı bilgiyi şu sayfadan alabilirsiniz : Abonelik.

Kampanyamızdan sitenizde bahsederek

Eğer kendinize ait bir siteniz ya da blogunuz varsa, oraya bu kampanyayla ilgili bir yazı yazıp bu sayfanın linkini vererek ve sitenizin herhangi bir yerine aşağıdaki kodu ekleyerek kampanyamıza katılma hakkını elde edebilirsiniz.

Bizim Sofradan Tarifler

Yukarıdaki kodu sitenize ekledikten sonra İletişim sayfamızdan bize sitenizin adresini göndermeniz yeterli olacaktır.

Bu 2 seçenekten birisini 19 Ocak 2010 tarihine kadar gerçekleştiren takipçilerimiz çekilişe katılacak, çekiliş sonuçları ise 20 Ocak 2010 tarihinde açıklanacaktır. Çekiliş internet ortamında rastgele yapılacaktır. Herkese bol şans diliyoruz.

Notlar;

  1. Eğer hem sitemize e-mail abonesi olur hem de sitenizde kampanyamızdan bahsederseniz çekilişe 2 hak ile katılmış olacaksınız. Takipçilerimizin 2 seçeneği de yapma gibi bir zorunluluğu yoktur. Birini yapmanız yeterlidir.
  2. Sitemize yurt dışından katılan abonelerimiz hediye kazanmaları durumda kitap seti Türkiye’de belirttikleri bir adrese gönderilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder