4 Kasım 2009 Çarşamba

Las Vegas!! Hediye kazanmak ister misiniz?!

Blog sahibinin isteği üzerine kış mevsimi ile ilgili düşüncelerimi paylaşıyorum:))


"Kış mevsimini sevmem,çünkü ben bahar çocuğuyum nisan ayında yani ilk bahar mevsiminde dünyaya gelmişim o yüzden ben ilkbaharı severim.
Kış ayların da soğuk olmasından,gündüzlerin kısa olmasından ve genelde havanın güneşsiz olduğu için kapalı olmasından dolayı bir karamsarlık kaplar beni..

Zaten zar zor geçinen bir çok insan kış mevsiminde daha da zora girerek soğuğun ve yoksulluğun etkisini daha da fazla hissederler.Odun kömür parasına mı koştursun karnımı doyuracağım diye mi koştursun:((

Öte yandan sel felaketi,fırtınası,sele dayalı heyelanı,kar problemi,soğuğu olsun insanların yaşamını zorlaştıran koşullara sahip bir mevsim.
Bütün bunları düşündüğüm de kış mevsimini zaten sevmeyen ben baharın gelmesini daha da bir özlemle bekliyorum.:)"


Siz de birbirinden güzel hediyeleri kazanmak istiyorsanız bu siteyi ziyaret edin..

TIKLA



Las Vegas!! Hediye kazanmak ister misiniz?!

Bloglarda 100. izleyiciye ulaşınca, hediye verme akımından habersiz olarak 100'ü devirmişim ben. Yapılan hediye yarışmalarını da gördükçe kıskanmaya başladım durumu. Eskiden her yılbaşında, yakın arkadaşlarımın doğum günlerinde aylar öncesinden özene bezene hediyeler hazırlardım. Artık "Hepimizin her şeyi var." mantığıyla bu hediye alma verme alışkanlıklarını gerçekten kaybettik. Öyle ki annemle babam bile yılbaşında, doğum günümde veya herhangi bir başarımı ödüllendirmek istediklerinde "Ne alalım sana hediye?" diye sorduklarında, para istiyorum. Daha fonksiyonel, daha faydalı. Ama hediye almayı ve vermeyi de ne kadar sevdiğimi de bu 100. izleyiciler için hazırlanan hediyelerle yeniden fark ettim.

Ve de açık olayım, kıskandım!! Severim ben hediyeleri çoook çoook çoook!

O yüzden de bu blogta her ay bir hediye paketi hazırlamaya karar verdim. İzleyici sayısını kutlamak kadar güzel bir bahanem de var üstelik: Gıcır gıcır bir ayın başlangıcı! : )

Hazırlayacağım her hediye paketinin bir konsepti olacak. Kasın ayınınki Las Vegas!



Hediyeye gelince, elimden geldiği kadar unisex tutmaya çalıştım, ama çok beceremedim. Erkekler siz de poker kağıtlarını alıp, kalanını aşkınıza / sevdiğiniz bir arkadaşınıza hediye edersiniz ; )

Las Vegas konseptli hediye paketinde neler var?

Las Vegas mottosunun yazılı olduğu siyah bir t-shirt M beden; ama öyle çok bol değil. Dar kalıplı...



Las Vegas yazılı yeşil bileklik





Uğur getirdiğine ve joker çağırdığına inanılan parlak süsler, kumar oynarken boyna veya çantaya asması makbul...








Las Vegas kumarhanelerinde hiç bir zaman iki el aynı iskambil kağıdı ile oynanmaz, oynayanların herhangi bir şekilde kağıtlardan birine işaret koyması gibi ihtimalleri ortadan kaldırmak için. Bir kere kullanılmış bütün kartlar, oyundan sonra hatıralık olarak satılıyor. Bu da Hard Rock Otel'in kumarhanesinde bir el oynanmış iskambil destesi...





Not: Bunların tamamı Las Vegas'tan alınmıştır.

Bir de Amerika'dayken keşfedip, sonradan bütün keyifli anlarıma eşlik eden karanfilli efsaneden bir paket:







Black'i sigara kategorisine koymanın yanlış olduğunu şu yazımda anlatmıştım zaten. O yüzden sigara provakatörlüğü yaptığımı kimse iddia edemez. Ben sigara kullanmıyorum, Black içiyorum : )

Peki bunları kazanmak için ne yapmanız lazım?

1- Bu blogun izleyicisi olmalısınız.

2- Kendi blogunuzda bu yarışmadan bahsetmelisiniz.

Ayrıca aynı post.ta ister bir cümle ile ister on sayfa ile "Kışı sevip sevmediğinizden ve neden sevdiğinizden / neden sevmediğinizden bahsetmelisiniz.

3- Bahsettiğiniz yazının linkini de buraya yorum olarak eklemelisiniz.

!! Eğer blogunuz yoksa; kış hakkındaki cümlelerinizi e.sezenturker@gmail.com'dan bana ulaştırabilirsiniz. : )


Hepinize boool ilham, boool şans, keyiflisinden bir kasım!
Öpücüklerle...

1 yorum:

  1. http://mushaboom8.blogspot.com/2010/01/las-vegas-konseptli-hediye-kime.html

    YanıtlaSil