2 Aralık 2010 Perşembe

Venüs Kadını & Dottor Ciccarelli Kişisel Bakım Ürünlerinden Tam 9 Kişiye Hediyelerimiz Var (02-15 Aralık)

Kampanyamız Sona Ermiştir.Sonuçlar İçin Tıklayın






Merhaba arkadaşlar yeni bir kampanya ile yine yılbaşı öncesi sizlere çok güzel hediyelere sahip olma şansı sunuyoruz.

Eminim hepimiz kişisel bakımımıza herşeyden fazla özen gösteriyoruz.

Bunu yaparken de hasas cildimize,temas eden ürünlerin güvenilir,kaliteli,DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞ ürünler olmasına dikkat etmemiz lazım.

Şimdi size tanıtımını yapacağım firmamız her türlü kişisel bakımımızda kullanabileceğimiz kaliteli,güvenilir, zengin çeşitleriyle güvenle kullanabileceğimiz ürünlere sahip bir firma.

http://www.dtciccarelli.com/
















Bu güzel kampanyayı sizlerle bulışturmamı sağlayan Farmaceutici Dottor Ciccarelli firmamızın tanıtımına geçiyorum.

1821 YILINDAN BERİ KALİTE VE GELENEK

Farmaceutici Dottor Ciccarelli’nin ilk 1821 yılında açılmış olan eczanesi, bugün hala orjinal ve güçlü geleneğinden ödün vermeyen, kurucuları İtalyan olan bir şirkettir.

Etik kurallarını, tüketicinin ihtiyaçlarını, tüketiciye olan saygısını ve her geçen gün tartışmasız yüksek kalitesini doğal içerikleriyle korumaktadır.

Ahlaki ilkelere sımsıkı bağlılık, tüketiciye ve onun problerine saygı, içerikleri iyi seçerek uygun bir fiyatta ürünü sunmak ve daima en yüksek kalitede olmak Dottor Ciccarelli’nin Geleneğine ve Kalitesine olan saygısıdır.

Farmaceutici Dottor Ciccarelli yıllardır pazardaki varlığını büyüyen ve genişleyen kişisel ve hijyen bakım ürünlerini, yasal gerekliliklerine uygun olarak titizlikle gerçekleştirir.

Kalite fiyat oranına göre ürünlerini eczanelere satar. 1970’lerde süpermarketlerde de gelişimi gösteren ilk İtalyan şirkettir.

Bugün ise, tüm satış kanalında lider durumdadır.

Eczanelerde Dottor Ciccarelli Ayak Bakım Serisiyle, S.O.S Kişisel Bakım ürünleriyle ve Pasta Del Capitano Ağız ve Diş Sağlığı Serileriyle satışını gerçekleştirmektedir.

Farmaceutici Dottor Ciccarelli her geçen gün stratejik bir firma olma özelliğini ve marka bilinirliğini korumaktadır.

Şirketimizin her gün süren ve yıllardır artan başarısının temelinde kalite ve teknolojik yeniliğin gelenek ile birleşmesi olduğunu biliyoruz.

Şimdi Ürünlerimizi Tanıyalım.

PASTA DEL CAPITANO AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI

100 Yıllık Gülümseme

100 YILLIK GÜLÜMSEME

Pasta Del Capitano ağız ve diş bakım serisi ürünleri 1905 yılında lansmanı yapılmış, İtalya’nın en ünlü ürünleri arasında yer almaktadır. 100 yılı aşkın süredir varlığını kaliteden ödün vermeden sürdürmektedir.

Pasta Del Capitano ağız ve diş bakım ürünleri Ciccarelli Araştırma Laboratuarlar’ında formüllendirilmiş ve test edilmiştir. Teknolojik yenilik ile geleneği eşleştirilerek kaliteli ürünler ortaya çıkaran Farmaceutici Dottor Ciccarelli firması ağız hijyenine de ayrıca önem vermektedir.

Pasta Del Capitano’nun geniş ürün yelpazesinde DİŞ MACUNLARI, AĞIZ TEMİZLEME SULARI ve DİĞER AĞIZ BAKIM ÜRÜNLERİ bulunmaktadır.

DİŞ MACUNLARI

ACTION A,C,E VİTAMİNLİ DİŞ MACUNU

A,C,E vitamin kompleksleriyle zenginleştirilmiş bu diş macunu hücrelerin yenilenmesine, diş eti dokusunun korunmasına, dişlerin güçlenmesine, diş ve diş eti yaşlanmasına karşı direnmeye yardımcı olur. 75 ml.

OX-ACTIVE BEYAZLATICI DİŞ MACUNU

Eureco H.C. aktif oksijen içeren bu diş macunu, dişleri sadece beyazlatmakla kalmaz, antibakteriyel etki sayesinde bakterilerin temizlenmesine yardımcı olur. Doğru kullanımda, uzun süren koruma. 75 ml

ORJİNAL ANTİBAKTERİYEL DİŞ MACUNU

Özellikle hassas diş etleri için ideal olan bu diş macunu, diş taşlarının oluşumuna karşı, diş minesinin korunmasında ve güçlendirilmesinde yardımcıdır. 75 ml

DİŞ TAŞI VE ÇÜRÜK ÖNLEYİCİ DİŞ MACUNU

İçeriğinde bulunan Triklosan ve iki Fluorid tuzu, diş çürümesine karşı koruma sağlamasında, diş minesinin güçlenmesine ve diş taşlarının oluşumunun engellenmesinde yardımcıdır. 75 ml

ANTİ TARTAR SMOKERS DİŞ MACUNU

Nane kokulu bu diş macunu, dişlerin ve diş etlerinin derinlemesine temizlenmesi için üretilmiştir.diş minesinin korunmasına ve güçlenmesine tartar oluşumunun engellenmesine yardımcı olur. 75 ml

BİTKİSEL ANTİ TARTAR DİŞ MACUNU

Diş çürümelerine ve diş taşlarına karşı etkili olan ve içeriğinde dört doğal bitki ekstreleri içeren jel formüllü diş macunudur. Sakinleştirici, dokuları onarıcı ve kan dolaşımını ayarlayıcı özellikleriyle koruma ve hijyen sağlar. 75 ml

AĞIZ TEMİZLEME SULARI

AĞIZ TEMİZLEME SUYU ANTI PLAK

Alkol içermeyen, nazik formülü ile kullanımı kolay ağız yakmayan bu ağız temizleme suyu tüm aile için kullanımı keyifli bir diş ve ağız hijyen ürünüdür. Bakterilerin oluşumunu engellemeye ve oluşmuş plakların yok edilmesine yardımcı olur. 400 ml

AĞIZ TEMİZLEME SUYU SENSITIVE

İçeriğindeki Propolis aktif maddesi sayesinde diş dokularında doğal bir antibakteriyel etki sağlamada ve kanamayı durdurucu özellikleriyle diş etini korumaya yardımcı olur. Diş minesinin korunmasında ve çürükleri önlemede yardımcıdır. 400 ml

DİĞER AĞIZ BAKIM ÜRÜNLERİ

FRESCO AĞIZ SPREYİ

Gaz, alkol ve şeker içermeyen bu ağız spreyi, nefesin tazelenmesinde ve özellikle yemeklerden sonra ağızda oluşan istenmeyen kokuların giderilmesinde yardımcıdır. Taşınabilir boyutu ile çantada ve cepte kullanılabilir. 15ml

OX ACTIVE DİŞBEYAZLATMA SİSTEMİ

İki hafta düzenli kullanım sonucunda, dişlerin beyazlamasına yardımcı olur. İçeriğindeki Eureco H.C organik maddesi, dişlerin direkt etki sağlamasında ve dişlerin üzerinde oluşan lekelerin giderilmesinde yardımcıdır. 50ml

*Bu uygulama 6 ayda 1 yapılır.

S.O.S Kişisel Bakım

SAĞLIĞINIZ VE BAKIMINIZ İÇİN...

Cilt, dudak ve tırnaklar her gün dış ajanlar tarafından saldırıya uğruyor. Güzellik açısından onlara dikkat etsek de aslında sağlığımız açısından da korunmaları gerekmektedir.

L’Officinale Del Dottor Ciccarelli S.O.S ürün serisi cilt, dudak ve tırnaklarda oluşan problemlerin yardımına koşuyor.

S.O.S TIRNAK YEME ÖNLEYİCİ

Çocukların ve yetişkinlerin tırnak yeme alışkanlığını durdurmayı ve çözmeyi amaçlayan bu jel, içeriğindeki acı tat ve özel doğal maddeler sayesinde düzenli kullanım sonrasında tırnakların yapısını güçlendirerek tekrar büyümelerini sağlar. 10ml.

İçerik: Equiseto – Biotin(Vitamin H) – Panthenol(Provitamin B5) – Chitosane – Bitrex – Capsicum Annuum.

Tırnakları güçlendirmeye, korumaya ve hücre yenilenmesine yardımcı olur.

Kullanımı: Günde birkaç defa, ellerinizi yıkadıktan sonra jeli fırçalı uygulama sistemi ile tırnaklarınıza ve etrafına uygulayınız.

DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞTİR.

S.O.S TIRNAK GÜÇLENDİRİCİ

Zayıf el ve ayak tırnakların üstesinden gelmek ve korumak için doğal, etkili bir solüsyondur. İçeriğindeki doğal aktif özellikleri sayesinde tırnak yapısının güçlenmesini, korunmasını ve esneklik kazanmasını sağlar. 10ml.

İçerik: Equiseto – Biotin(Vitamin H) – Panthenol(Provitamin B5) – Chitosane.

Yapılan klinik testler sonucunda, iki hafta sonra tırnağın düzgün, pürüzsüz ve parlak hale gelmesine yardımcı olur.

Kullanım: Fırçalı uygulama sistemi ile kullanışlı bir şeffaf tüp içerisinde sunulmaktadır. Günde sabah ve akşam ellerinizi yıkadıktan sonra el ve ayak tırnaklarınıza uygulayınız. Bakıma en az 1 ay devam ediniz ve 3 ayda bir tekrarlayınız.

DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞTİR.

SkinSave, Kebere, Zeytin ve Dikenli Armut’tan elde edilen doğal aktif maddelerin karışımıdır, Akdeniz aktif içerikleriyle sinerji sağlar.

S.O.S DUDAK BALSAMI

Yatıştırıcı ve koruyucu etki 1 formülde kombine edilmiş yenileyici dudak balsamıdır. 5.5ml.

İçerik: Kebere – Zeytin – Dikenli Armut – Virgin Beeswax (Balmumu) – Allantonin – Vitamin E

Besleyici, yumuşatıcı ve koruyucu özellikleri ile 2 hafta süreyle her gün kullanım sonrasında dudak derisinde gelişme göstermektedir.

DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞTİR.

S.O.S BAKIM KREMİ

Kızarıklığı, yanmayı ve kaşıntıyı azaltmaya yardımcı olur.

  • Böcek Sokması
  • Cilt döküntüleri
  • Yanıklar
  • Dermatit
  • Tıraş/Epilasyon kızarıklıkları

Kortizon ve antihistamin içermez. 25 ml.

İçerik: Kebere – Zeytin – Dikenli Armut – Lipex L Sens (Shea yağından alınır.) – Rhamnosoft – Betaine

Doğal içerikleri ile yumaşatıcı, nemlendirici ve yatıştırıcı etkiler göstermektedir.

DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞTİR.


DOTTOR CICCARELLI AYAK BAKIMI

Ayağınıza Sağlık

Dottor Ciccarelli Ayak Bakım ürünleri, eczacılık çalışmalarının ve araştırmalarının sonuçlarını kapsayan ETKİLİ, GÜVENLİ ve DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞ ürünlerin sıklıkla oluşan ayak problemlerini engellemek ve çözmek için tasarlanmıştır.

Nasır Giderici ve Koruyucu Bakım Ürünleri: Ayaktaki nasırları ve sertleşmiş bölgeleri engeller, korur ve yok etmeye yardımcıdır.

Ayak Bakım Ürünleri: Ayakları, ayak bileklerini ve bacakları rahatlatmada ve nemlendirmede yardımcıdır. Terlemeyi dengeler, kötü ayak ve ayakkabı kokularını engelleyerek yok eder.

Silikon Ayak Sağlığı Ürünleri: Alışılmamış ayak problemlerini engelleyerek, korur ve bakımını yapar.


Evettt gelelim kampanyamıza;

Kampanyamıza katılan üyelerimizden çekiliş ile belirleyeceğimiz tam 9 kişiye kişisel bakım ürünlerimizden hediye edeceğiz.

Hediye edeceğimiz ürünler;


3 kişiye Pasta Del Capitano Beyazlatıcı Diş Macunu


3 kişiye S.O.S Dudak Balsamı


3 kişiye Timodore Topuk Çatlak Kremi


Olmak üzere toplamda 9 kişi DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞ bu güzel ürünlere sahip olacak.Bunun için hepimizin bildiği küçük şartlarımız var.


-Ciccarelli sitesini incelemeniz ve kendi blogunuzda ya da facebook hesabınızda kampanyamızı yayınlamanız.


-Ciccarelli facebook sayfasını beğenmeniz ve bunu özellikle rica ediyor ve belirtiyorum arkdaş listenizden önerebildiğiniz kadar arkadaşınıza sayfamızı önermeniz. http://www.facebook.com/dtciccarelli?v=wall


-Son olarak şartları gerçekleştirdiğinize dair yorumunuzu buraya duyuru linki, ad-soyad ve mail adresiniz ile birlikte yazmanız.


Ayrıca firmamız kendi facebook sayfasında bir kampanya daha yapıyor.Dilerseniz ona da katılarak şansınızı 2'ye katlayabilirsiniz.:)


Toplamda 15 kişi hediye kazanacak.


http://www.facebook.com/dtciccarelli?v=wall


Evet hepsi bu kadar.Kampanyamız 15 Aralık 2010 tarihinde sona erecektir.


Bu güzel kampanya için Pınar hanıma ve Dottor Ciccarelli firmasına teşekkürlerimi sunuyorum.

73 yorum:

  1. selam canım:)kampanya süper;)
    bende facebook yok,eşimin facedan gruba katıldım ve kampanyayı duyurdum.teşekkürler...http://www.facebook.com/profile.php?id=752940953 hakan uzunoğlu
    esra uzunoğlu

    YanıtlaSil
  2. Şartlar tamam duyuru link: http://www.facebook.com/emirtalham

    Emir Talha
    emirtalham@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Canım şartlar tamam.
    http://gizemlitosbaga.blogspot.com/2010/12/venus-kadn-dottor-ciccarelli-kisisel.html
    Face im:
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001478179835

    teşekkürler :)

    gizemli tosbaga
    lazyemy@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. Şartları yerine getirdim.http://incitanesi-cangz.blogspot.com/2010/12/venus-kadn-dottor-ciccarelli-kisisel.html
    emnklc@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. tüm şartları yerine getirdim

    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=174188889271624&id=592894503 teşekkürler...

    firar2150@hotmail.com

    YanıtlaSil
  6. Siteyi inceledim
    blogumda duyurdum;
    http://cicikanbloglardanhediyeler.blogspot.com/2010/12/venus-kadn-ve-dottor-ciccarelli-kisisel.html

    faceden gruba katıldım (ecrin nihalati face <adım)
    nihal kuru
    nihal_kuru80@mynet.com

    YanıtlaSil
  7. merhaba
    siteyi inceledim blogumda duyurdum http://esraergen.blogspot.com/2010/12/httpvenuskadini.html face sayfasına katıldım ve 83 kişiye önerdim

    Esra Ergen
    esra.ergen@hotmail.com

    YanıtlaSil
  8. canım sartlar tamamdr :)
    inş kazanırımm
    http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=530664298

    gülümser demirtaş
    g_l_m_s_r@hotmail.com

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar,
    Bloğunuzu izlemeye aldım,siteyi inceleyip kampanyayı bloğumda duyurdum.
    http://emelinguncesi.blogspot.com/2010/12/venuzkadnndan-hediyeler.html
    Facebookta beğendim ve arkadaşlarıma önerdim.
    Emel Ateş
    emelbozdemir@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. selam tüm şartlar tamamdır izleyicin oldum facede kampanyayı duyurdum http://www.facebook.com/profile.php?id=829951519 feride ismailoğlu feride28@gmail.com

    YanıtlaSil
  11. MERHABA TUM ŞARTLARA TAMAMDIR ..FACEDE BEGENDIM...DAVET YOLLADIM...FACEDE YAYINLADIM...http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/bfettahoglu...BLOGU İZLIYORUM...BLOGUM.....http://binnaz34.blogspot.com/2010/12/02-aralk-2010-persembe-venus-kadn.html............TEŞEKKURLER......binnaz3421@hotmail.com....BİNNAZ34

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. merhaba blogunun izleyicisiyim

    siteye inceledim

    facebook sayfasını beğenip arkadaşlarıma da önerdim

    kampanyanı facebook ve twitter profillerimde paylaştım :

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001532691922

    http://twitter.com/kmphippie

    facedeki kampanyasına da katıldım umarım biri de bana gelir bu hediyelerin ;)

    teşekkürler:)

    Selma Onart
    kmphippie@gmail.com

    YanıtlaSil
  14. merhaba tüm şartlarım tamam.kampanyayı facede duyurdum ve linkim:

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001661120101

    diğer şartları da yerine getirdim.

    A Duran
    yanasip1@gmail.com

    YanıtlaSil
  15. merhaba facebook ta kampanyaya yer verdim sayfalarını beğendim ve arkadaş davetimi yolladım
    http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=731717590
    ece kalaycıoğlu
    ece.derin@hotmail.com

    YanıtlaSil
  16. Merhaba Tüm şartlar tamamdır.Kampanyanızı ve farmaceutici sitesini facede ve twitter da duyurdum.http://www.facebook.com/profile.php?id=100000465968160
    http://twitter.com/adile0606
    gruba katıldım ve arkadaşlarıma önerdim.Çoğu üye zaten :).Şimdiden teşekkürler.
    Adile ALTUNDAĞ
    ergoisvicrefatih@hotmail.com

    YanıtlaSil
  17. Merhaba siteyi inceledim ve ürünleri çok beğendim.Facebook sayfasını Ayşenur EREK adıyla beğendim ve katılmamış tüm arkadaşlarıma önerdim.Kampanyanızı facebookta paylaştım.http://www.facebook.com/profile.php?id=100001005316287 ayşenur erek ereknur@mynet.com

    YanıtlaSil
  18. mrhab siteyi inceledim face grubuna katıldım ve önerdim,blogumda ve facede yayınladım

    http://ayteninyeri.blogspot.com/2010/12/httpvenuskadiniblogspotcom201012venus.html

    http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001023203045

    ayten kurt öztürk
    kampanya cimcimesi
    ozturk79ster@gmail.com

    YanıtlaSil
  19. MRB TÜM ŞARTLAR TAMAM ;
    profilimde de paylaştım kampanyayı blogumda da duyurdum..

    http://www.facebook.com/dtciccarelli?v=wall#!/profile.php?id=600878534

    http://tekpinarguven.blogspot.com/2010/12/super-kampanya.html

    PINAR ERTİŞ
    tek_pinarguven@hotmail.com
    herkese bol şans :)

    YanıtlaSil
  20. slm.70 kişiye önerdim.şartlar tamamdır.

    http://www.facebook.com/profile.php?id=1468180723

    suzan doğan
    suzan7814@hotmail.com

    YanıtlaSil
  21. Merhabalar;
    Oooo ne güze ne çok hediye var.Umarım şans benden de yana olur.
    Katılım için tüm şartlar tamam.Kampanyanızı;
    http://tukenmezdefterim.blogspot.com/2010/12/venus-kadn-dottor-ciccarelli-kisisel.html
    bloğumda paylaştım.Hepimize bol şans..

    havva ekşi sakallıoğlu
    havaeksi@hotmail.com

    YanıtlaSil
  22. merhaba,izleyicin oldum,harika bir kampanya,umarım kazanabilirim,siteyi inceledim,kampanyayı facede duyurdum.
    http://www.facebook.com/dtciccarelli?v=wall#!/profile.php?id=100000736512401
    Face grubuna katıldım,arkadaşlarıma önerdim.

    gülay çetinkaya
    glcenaz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  23. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  24. merhaba şartlar tamam
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000584372529

    s.önder yılmaz
    saadet-orhan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  25. dediklerini yaptım canım facebook adresimde de yayınladım:

    http://www.facebook.com/janeozlemm

    Özlem Çakaloğulları
    bestlit@gmail.com

    YanıtlaSil
  26. Merhabalar canım tüm şartlar tamamdır facede duyurdum
    http://www.facebook.com/eisimyok/posts/180178228665292
    esra birkan
    isimyok000@mynet.com

    YanıtlaSil
  27. MERHABALAR İZLEYİCİNİZİM SİTEYİ İNCELEDİM VE FACE SAYFASINI BEĞENDİM VE ARKADAŞLARIMA ÖNERDİM FACEDE YAYINLADIM http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1217411668 GÜLBİN ARIKAN gulbin_arikan@mynet.com

    YanıtlaSil
  28. merhaba sayfayı inceledim ve ürünleri çok beğendim facebook grubuna açelya yılmaz olarak katıldım ve davet yaptım kampanyayı duyurdum.
    http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1605471239
    sevgiler..
    açelya yılmaz
    pretemagna@gmail.com

    YanıtlaSil
  29. Merhaba canım,264.İzleyicinim.Bloğun çok düzenli kutlarım.Kampanyaları bloğundan takip edeceğim artık.
    1*Kampanyayı facebook sayfamda duyurdum...
    http://www.facebook.com/profile.php?id=1235935549
    http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fvenuskadini.blogspot.com%2F2010%2F12%2Fvenus-kadn-dottor-ciccarelli-kisisel.html&h=2fdc9
    2*Ciccarelli sitesini inceledim.Kampanyayı duyurdum.
    http://www.facebook.com/dtciccarelli sayfamda yayınladım.
    facebook grubuna katıldım.138 katılmayan ark.önerdim.
    Kısmetse olur diyorum...
    Aylin Gülkıran
    aylin190@gmail.com

    YanıtlaSil
  30. izliyorum facete katıldım siteyi kamp. duyurdum arkadaş davet ettim http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=702437280

    levent us
    levent_us@hotmail.com

    YanıtlaSil
  31. slm tüm şartlar tamam faceye katıldım arkadaşlara önerdim linkim http://www.facebook.com/profile.php?id=100001618271137#!/profile.php?id=100001413493432
    problem.05@hotmail.com
    özge messi

    YanıtlaSil
  32. Gruba katıldım davet gönderdim yarışmayı ve sayfanın kampanyasını face'de duyurdum: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000900175529
    DUYGU EKİCİ dduygu22@hotmail.com

    YanıtlaSil
  33. selam kampanyayı facede duyurdum
    http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001358820644
    24 arkadaşıma önerdim
    uysal_mert@hotmail.com

    YanıtlaSil
  34. tüm şartlar tamamdır :))
    http://www.facebook.com/dtciccarelli#!/profile.php?id=100001603572657

    moonserose@kadinlarkulubu.org

    YanıtlaSil
  35. tüm şartlar tamam face sayfasına katıldım arkadaslarıma önerdim kampanyayı blogumda duyurdum
    http://livalim.blogspot.com/2010/12/venuskadn-ile-dottor-ciccarelli.html

    Yasemin Lival
    livalyasemin@gmail.com

    YanıtlaSil
  36. merhaba tüm şartlar tamamdır
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000940299319

    yaseminsisu1@hotmail.com

    YanıtlaSil
  37. bende varımdırrrrrrr....

    YanıtlaSil
  38. segikepelgi@hotmail.com unutmuşumda mailimi :P

    YanıtlaSil
  39. selamlar. çok güzel bir kampanya düzenlemişsiniz tebrik ederim. izlemedeyim.

    face şartları tamamdır.listede kalan herkese önerdim.
    http://www.facebook.com/Hgk.ozlem

    blogum;
    http://ozlemcekampanya.blogspot.com/2010/12/15-aralk-venus-kadn-dottor-ciccarelli.html

    kampanyaozlem@hotmail.com
    şerife yayla

    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  40. Gruba katıldım davet gönderdim sayfanın ve kampanyanın duyurusunun face'de yaptım: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001054627379
    NURAN EKİCİ ekici.nuran@hotmail.com

    YanıtlaSil
  41. merhaba siteyi inceledim
    face sayfasına katıldım arkadaşlarıma önerdim

    kampanyayı face de duyurdum
    http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1119291518
    fatma özdemir
    fsonmez44@mynet.com

    YanıtlaSil
  42. tüm adımlar tamam. 529 kişiye önerdim. blogumda da paylaştım. http://gamzelihayal.blogspot.com/2010/12/venusger-farmaceutici-dottor-ciccarelli.html

    Şebnem Yorulmaz
    sebo_911@hotmail.com

    YanıtlaSil
  43. şartlar tmm siteyi inceledim face reyhan dönmez adıyla katıldım arkadaşlarıma önerdim ve blogumda yayınladım

    http://iyikivarsinpasam.blogspot.com/2010/12/venus-kadn-ve-dottor-ciccarelli-kisisel.html

    reyhan dönmez
    rey_ka_ers@hotmail.com

    YanıtlaSil
  44. merhaba siteyi inceledim.diş bakım ürünleri çok beğendim.çekilişi bloğumda duyurdum.
    http://agonya82.blogspot.com/2010/12/venus-kadndottor-ciccaleli-kisisel-bakm.html
    facebook grubuna katıldım. arkadaşlarıma önerdim.izlemedeyim.
    Emine yavaş
    emineyvs@gmail.com

    YanıtlaSil
  45. merhaba,siteyi gezdim,facebook grubuna katıldım,arkadaşlara önerdim,profilmde paylaştım
    http://www.facebook.com/pages/Firsat-Kosesi/174104839270496
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  46. merhaba,
    gerekli şartları yerine getirdim bende:)
    http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001553970299
    gulsen.1981@hotmail.com

    YanıtlaSil
  47. merhaba,bütün şartları tamamladım canım,inceleyebilirsin istersen.

    sinembadioglu1@hotmail.com
    http://www.facebook.com/SinemBadioglu

    Sinem Badioğlu http://www.dtciccarelli.com/index.html
    Farmaceutici Dott. Ciccarelli
    www.dtciccarelli.com
    2 dakika önce · Beğen · Yorum Yap · Paylaş

    Dottor Ciccarelli: 1821 yılından beri Kalite ve Gelenek

    YanıtlaSil
  48. slm cnm;şartlar tammadır kampanyya bnd ekatıldım..bol şans..
    http://www.facebook.com/profile.php?id=1510047862/aslı üstün

    YanıtlaSil
  49. merhaba cnm tüm şartlar tamam,listemden katılmamış olanları davette ettim
    face duyurum
    http://www.facebook.com/profile.php?id=528858840#!/profile.php?id=528858840
    firmanın kampanyasına da katıldım
    umarım bursan yada oradan şansım olur
    parmakkurabiye@gmail.com
    nihan keçeci tali

    YanıtlaSil
  50. bende katıldım
    http://www.facebook.com/dtciccarelli?v=wall#!/lerzankayramirza duyurdum
    tüm şartlar tamam
    lerzankayramirza@gmail.com

    YanıtlaSil
  51. herşey tamam

    http://www.facebook.com/profile.php?id=1401522177&v=wall

    faziletsemis@gmail.com

    fazilet semis

    YanıtlaSil
  52. merhaba canım izleyicinim.
    siteyi inceledim çok güzel ürünler var.
    Facebook sayfasını beğendim çoğu arkadaşım orda kalan bi kaç kişiye de önerdim.
    kampanyanı duyurdum http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001875991645&v=wall

    sevda gümüşsoy
    sevda__gumussoy@hotmail.com

    YanıtlaSil
  53. İzleyicinim hepsini yaptım 150 kişiye önerdim sayfamda yayınladım...SELDA GÖK
    E-MAİL :seldamert_32_85@hotmail.com
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001690872688

    YanıtlaSil
  54. merhaba
    izleyicinim
    şartları yerine getirdim katılmayan tüm arkadşlara önerdim
    http://www.facebook.com/profile.php?id=522809014
    inciser gök

    YanıtlaSil
  55. merhaba izleyicin oldum
    diğer şartlarıda yerine getirdim
    http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001719940096
    estanya-3@hotmail.com
    nilgül selman

    YanıtlaSil
  56. izleyicinm siteyi inceledim facebook grubundayım zaten arkadaşlarımı da davet ettim ve duyuruyu yaptım
    gamze haseki
    http://www.facebook.com/dilemmas1

    YanıtlaSil
  57. izleyicinim
    siteyi inceledim
    facebooka sema adnan olarka aktıldım arakdaşlarıma önerdim kampanayn ıduyurdum
    http://sema-adnan.blogspot.com/2010/12/httpvenuskadiniblogspotcom201012venus.html

    sema kırıcı
    sema_adnan06@hotmail.com

    YanıtlaSil
  58. mrb izleyicin oldum facede paylaştımm http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000910758085
    vildan yanmaz vilmur@mynet.com

    YanıtlaSil
  59. izleyicinim ve siteyi inceledim ve face sayfasını beğendim.Kampanyayı facede paylaştım.http://www.facebook.com/friends/edit/?sk=requests#!/profile.php?id=609758467

    Özge ÇAY
    amastris_0074@hotmail.com

    YanıtlaSil
  60. slm tüm şartlar tamamdır
    facede paylaşdım.

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000123200997&v=wall

    Gülcan Cantürk
    bjk_glc@hotmail.com

    YanıtlaSil
  61. merhaba, face sayfasını beğendim. arkadaşlarıma önerdim. kampanyayı facede paylaştım.http://www.facebook.com/profile.php?id=100001500619726#!/profile.php?id=100001500619726
    kampanyafy@hotmail.com

    YanıtlaSil
  62. Merhaba şartlar tamam beğendim davet gönderdim inceledim kampanyayı face'de duyurdum: http://www.facebook.com/profile.php?id=1019752803
    HÜMEYRA AKPINAR humeyragundogdu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  63. merhabalar isteyi inceledim facede paylşatım siteiyde hediyeleride:) http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001354252505 arkadaşlarımıda önerdim umarım şanslılardan olurum emine koyun emine.koyun@hotmail.com

    YanıtlaSil
  64. canım merhaba şartlat tamam kampanya duyuru linkim
    http://www.facebook.com/nilgun.cetin2

    nilgün çetin yaprak.184@hotmail.com

    YanıtlaSil
  65. siteyi inceledim ve facebookta duyurumu yaptım.linkim http://www.facebook.com/dtciccarelli?v=wall#!/profile.php?id=100001302983565

    facebook ta sayfayı begendım.Ve tüm arkadaşlarıma önerdim

    selcukkaradag@mynet.com
    selçuk Karadağ

    YanıtlaSil
  66. Merhaba canım.291.İzleyicin Oldum.
    *Kampanyayı facebook sayfamda duyurdum...
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001171717016
    *Ciccarelli sitesini inceledim.Kampanyayı duyurdum.http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.dtciccarelli.com%2Findex.html&h=4a6c3
    http://www.facebook.com/dtciccarelli face sayfamda yayınladım.
    facebook grubuna katıldım.108 katılmayan arkadaşlarımı dacet ettim.
    MERYEM YILMAZ
    aliegem@gmail.com

    YanıtlaSil
  67. selam,İzleyicin oldum.Ciccarelli sitesini inceledim.face sayfamda yayınladım.
    Kampanyayı facebook sayfamda duyurdum.http://www.facebook.com/profile.php?id=100001590730897
    Firmanın facebook grubuna katıldım.80 arkadaşıma önerdim.yorum bıraktım.
    Şartlar tamamdır inşallah
    Aslı Şensoy
    sabuncukiz@gmail.com

    YanıtlaSil
  68. mhb.davet edildim
    hemen yetiştim:)293.İzleyicinim.
    kampanyayı
    duyurdum:http://www.facebook.com/profile.php?id=100001422309597
    Site hakkında tanıtımlar yayınladım.
    face grubuna katılıp 113 ark.önerdim
    topuk kremi İstiyorum,şansıma
    naile bakırhan
    nilyanaile@gmail.com

    YanıtlaSil
  69. siteyi inceledim ve facebookta duyurumu yaptım.linkim http://www.facebook.com/dtciccarelli?v=wall#!/profile.php?id=100001509795147
    facebook ta sayfayı begendım.Ve tüm arkadaşlarıma önerdim

    mehmetkaradag60@mynet.com
    mehmet Karadağ

    YanıtlaSil
  70. merhaba sıteyı ınceledım
    facede begendım grubu
    faceımde de duyurdum

    lınk
    http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001455522593


    sevgim63@gmail.com
    kamile dulkadir

    YanıtlaSil
  71. MERHABA ARKADAŞIM
    kampanyan hayırlı olsun
    blogunu izlemeye aldım
    face sayfasını begenip arkadaşlarıma önerdim
    face duvarımda kamp.paylaştım
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001254053586
    bediş
    bediş@gmail.com

    YanıtlaSil
  72. tüm şartları yerine getirdim Face sayfasına katıldım arkadaşlarıma önerdim.
    kampanyayı duyurdum
    http://www.facebook.com/dtciccarelli?v=wall#!/hgk.incesaz

    incesaz79@gmail.com

    YanıtlaSil
  73. Paylaşımlarınız için sigara bırakma merkezi teşekkür eder.

    YanıtlaSil