5 Temmuz 2012 Perşembe

Philips Marka Elçilerinden Mustafa Özer Philips Power Pro Deneyimlerini Bizimle Paylaştı


Philips Marka Elçilerinden Mustafa Özer Philips Power Pro Deneyimlerini Bizimle Paylaştı
http://tinypic.com/r/ipuwc8/6


Öncelikle bloğunuzda bana yer verdiğiniz için teşekkür ederim.Philips’in #markaelcileri olarak bizimle iletişime geçmesiyle başladı her şey.Hepsiburada.com dan aldığımız Philips Power  Pro elektrik süpürgelerini evimizde kullanma imkanımız oldu.İlk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim bende.


 Öncelikle Süpürgemiz çok estetik.Evimizde kullandığımız bir elektronik eşyanın eve estetik katması da benim için çok önemli.Ses seviyesi gerçektende rahatsız etmiyor insanı.Eski süpürgelerimle karşılaştırınca bu konuda hem ben hem komşularım rahat edecek.
Torbasız olması sizi sürekli torba alma zahmetinden kurtarıyor.Hep bilinen torbasız süpürgelerin çekiş gücü azdır söylentisini aksine Power Pro gerçektende çok güçlü.


Süpürgemizin genel özelliklerinden bahsetmem gerekirse. ;
•   AeroSeal başlık tek seferde daha fazla toz ve tüy çeker
AeroSeal başlık, özel tasarımlı tabanıyla tek geçişte daha fazla toz ve tüy çekerken halınızın en  derinlerindeki toza bile ulaşır. Optimum sızdırmazlık sayesinde toz, maksimum hava akışıyla siklonik hazneye taşınır.
•   PowerCyclone teknolojisi havayla tozu tek adımda ayırır
PowerCyclone teknolojisi 3 etkili adımla en iyi temizlik sonuçlarını sağlar: 1) Hava PowerCyclone'a düz ve pürüzsüz hava girişi sayesinde yüksek hızla girer. 2) Eğimli hava geçişi havayı siklonik hazne içinde yukarı yönde ivmelendirir. 3) Siklonun üstündeki çıkış kanatları etkili bir şekilde tozu havadan ayırır
•   Mükemmel temizlik sonuçları için 2100 Watt motor
Güçlü 2100 Watt motor kusursuz temizlik sonuçları için 370 Watt'a varan emiş gücü üretir.
•   Kolay boşaltma için gelişmiş toz haznesi tasarımı
Toz haznesinin özel tasarımı sayesinde, toplanan tozlar etrafa dağılmadan atılabilir. Toz, benzersiz bir şekle ve pürüzsüz bir yüzeye sahip olan haznenin tek bir tarafında toplanır ve çöp kovasına kolayca dökülür.
•   Uzun süreli performans için yıkanabilir köpük filtre
•   11 m çalışma yarıçapı sayesinde daha az zahmetle daha fazla temizlik




 Power Proyu denedim kullandım ve sizlere öneriyorum.İnşallah sizde böyle güzel bir süpürgeye sahip olursunuz.

1 yorum: