30 Ekim 2009 Cuma

Saç Şekillendirici Hediyeli www.nasilyap.com

Aşağıdaki Bilgiler www.nasilyap.com sitesinden alıntıdır...





Hediyeler Serisi -1 Saç Şekillendirici

Herkese merhaba, uzun bir süredir sizlerle birlikteyiz. Yazar arkadaşlarımızla birlikte sizlere bu güne kadar bir çok içerik sunduk. Yemek tariflerinden, faydalı bilgilere kadar sizinle çok şey paylaştık. Şimdi de “Hediyeler Serisi” adını verdiğimiz bir yarışma başlatıyoruz. Bu ilk yarışmada aranızdan bir şanslı kişi Sinbo Saç Şekillendiricisi* kazanacak. Bunun için yapmanız gereken tek şey ise sitemizin mail grubuna üye olmak**. 15 Kasım 2009 tarihine kadar mail grubumuza üye olanlar arasında yapacağımız çekiliş sonucunda (Çekiliş 17 Kasım 2009 Tarihinde yapılacaktır***)hediyenizi adresinize ücretsiz göndereceğiz. Bu yazının altına yorum bırakan her abonemiz ise +1 çekiliş hakkı kazanacak. Eğer sizin de bir blog’unuz varsa ve bu blog’ta kampanyamızı duyurursanız +5 çekiliş hakkı kazanmış olursunuz****.



*Sinbo Saç Şekillendiricisi Hakkında:
- Pratik panel değiştirme fonksiyonu.
- Saç düzleştirme için düz; dalgalı saç stili için dalgalı plakalar.
- Plakanın her bölgesini eşit ısıtabilme özelliği.
- Kolay saklama için kilit sistemi.
- Güç göstergesi
- Açma kapama düğmesi
- AC 230V / 50Hz /23W
- Ürün 2 yıl garantilidir. Garanti kağıdı ile teslim edilecektir.

** Abone olmak için sitenin üst kısmında bulunan ortadaki kutucuğu kullanın. Abone ol kutucuğunda aktif olarak kullandığınız mail adresinizi yazdıktan sonra “Ekle” butonuna basın ve açılan penceredeki güvenlik sorusunu girdikten sonra mail adresinize gelecek onay mailindeki link’e tıklayarak. Aboneliğinizi başlatın. Bu yarışma ve Hediyeler Serisindeki diğer yarışmalarımıza da katılma hakkını kazanın.

*** Yarışmanın sonuçları 19 Kasım 2009 tarihinde sadece kimkazandi.com adresinde yayınlanacaktır. Lütfen yarışmanın sonucunu oradan takip ediniz.

**** Sitenize yazınızı ekledikten sonra iletişim sayfasından bize sitenizi bildirmeniz gerekmektedir.

2 yorum:

  1. Merhaba Venüs Kızı, ilginiz için teşekkür ederiz.
    Hediyeler Serisi - 1'de bol şans dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Ben teşekkür ederim.Böyle bir kampanya düzenlediğiniz için sizleri tebrik ederim..

    YanıtlaSil